Vegan belgesi fiyatı, bir çok firmaya göre değişiklik gösterebilmektedir. Bunun sebebi ise; belgeyi almak isteyen firmalarda ki çalışan sayısı, firmanın faaliyetleri, konumu, kaç yıldır hizmet verdiği, ürün listesi, üretim sahaları gibi bilgilerin isteniyor olmasından kaynaklanmaktadır. Herhangi bir işletmenin Vegan belgesi fiyatı istediğinde ne kadar ücret ile karşılaşacağını ve bu hizmeti ne kadar süre boyunca ödeyeceğini bilmesi, işleyişin devamlılığını sağlama konusunda net bir kavram ortaya koyacaktır.

Fiyatlandırma aşamaları işletmenizde olan standart uygulamalar ve eklenecek uygulamalar kapsamına göre farklılık gösterebilmektedir.

 

Vegan belgesi fiyatı nedir?

Vegan belgesi için net bir fiyat belirleyip söylemek yanlış olur. Başvuru aşamasında Toem Kalite ile belge talebi olan müşteri kuruluş arasında başvuru formuna istinaden verilen teklifte, üretici altyapısı, ürün içeriği ve ürün çeşitliliği, üretim süreci, üretim tesis çevre yapılarına göre oluşturulan denetim süresi, organizasyon lisans ve sertifika maliyetleri toplamı “Vegan Belgesi Fiyatı” olarak değerlendirilir.

Vegan şartlarına göre kuruluşun işleyişine uyumu, lokasyon faktörleri, paydaşları, çözüm ortakları, iş ortakları, personellerin beklentileri, belirlenen adam/gün sayısının aşılabilecek olması vb. gibi nedenlere göre fiyatlandırma değişkenlik gösterecektir. Fakat genel anlamda en basit faaliyeti yürüten bir işletme için verilecek vegan belgesi fiyatı 1.000 € + kdv tutarından başlayarak firmanızın sektörü, faaliyeti, kuruluş yılı, yeri, ea/nace kodu, çalışan sayısı, ürün listesi vb. gibi belli başlı sorulara verilecek cevaplara göre artarak değişiklik göstermektedir. Daha detaylı bilgi edinmek için bizi arayabilirsiniz. İletişim Bilgilerimiz için  lütfen tıklayınız. İsterseniz Fiyat teklif talep formumuzu kullanarak size dönüş yapmamızı sağlayabilirsiniz.

Vegan Belgesi Almanın Şartları Nedir ve Ne Kadar Süre Geçerlidir?

Belgelendirme hizmetleri için yapılan sözleşmeler, dünyanın her yerinde 3 yıl olarak gerçekleştirilmektedir. Sistemin işlemesinden belirli bir süre geçtikten sonra ilk yapılan vegan denetimine belgelendirme denetimi denir. Belgelendirme denetimi sonucunda uygun bulunan işletmelere belge / sertifika gönderilir. Daha sonra ikinci yıl yapılan vegan denetimine 1.Gözetim denetimi adı verilir. 1.Gözetim denetimi ilk belgelendirmeden en fazla 1 yıl sonra yapılır ve firmanın yönetim sistemleri devamlılığı kontrol edilir. Tekrar uygun bulunması durumunda ikinci yıl için olan belge / sertifika firmaya yenilenerek gönderilir. Son olarak üçüncü yıl yapılan vegan denetimine 2.Gözetim denetimi denir. Yapılan 2.Gözetim denetimi ise firmanın uyguladığı yönetim sistemlerinin sürekliliğini sağladığının kanıtıdır. Burada da uygun bulunan işletmelere yeniden belge / sertifika gönderilerek vegan belgesi 3. yıl için kullanılmak üzere yenilenir.

Bu 3 yılın sonunda müşteri ile tekrar sözleşme yapılarak tekrar 3 yıllık sözleşme şartlarına tabii olmaktadır. Yapılan işlemler bu şekilde devam eder.

 

vegan belgesi toem kalite